Kedi ve köpek maması getirip tiyatro izlediler

Kedi ve köpek maması getirip tiyatro izlediler
Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir ilkokulun öğrencileri, sokak hayvanları için mama karşılığında tiyatro gösterisi sahneledi

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesindeki ilkokulda sunulan tiyatro gösterisini veliler, sokak hayvanları için mama bağışlayarak izledi.

Bodrum Umurça İlkokulu'nda çocuklara sosyal sorumluluk duygusu kazandırmak amacıyla sanat etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, öğrenciler ve öğretmenleri, hazırladıkları tiyatro gösterisini sundu.

Umurça İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Hülya Erkıral, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere drama kursu verdiklerini anlattı.

Yapılan çalışmaların ardından öğrencilerin başarılı bir oyun ortaya çıkardığını ifade eden Erkıral, "Çocukların emeklerini bir sosyal sorumluluk projesiyle buluşturmak istedim. Onlar da çok mutlu oldular. Sokak hayvanlarına yardımcı olabilmek için gönülden çalıştılar. Öğrencilerimizin velileri kedi ve köpek mamaları getirdiler. Bunun karşılığında oyunu izlediler. Bu mamaları hayvan barınağına götüreceğiz." diye konuştu.

Öğrenci velilerinden Dilek Akbay da mama vererek tiyatro oyunu izlemeye geldiğini belirterek, "İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaşıyorum. Hayvanlar için güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum." dedi.

Tiyatro gösterisinde yer alan öğrencilerden Buse Özatsız, etkinlik sayesinde toplanan mamaları hayvan barınağına götüreceklerini ifade etti.

Çok sayıda velinin ilgiyle izlediği etkinlikte, yaklaşık 50 torba kedi ve köpek maması toplandı.

Kedi ve köpek maması getirip tiyatro izlediler

Kedi ve köpek maması getirip tiyatro izlediler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.