Kenan İmirzalıoğlu içimizeki Siyonistlere anlattı!

Kenan İmirzalıoğlu içimizeki Siyonistlere anlattı!
"Kim milyoner ister?" yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu,

Gazze Şeridi'nde 217 gündür soykırım yapan İşgalci terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden sivillerin sayısı 15 bini çocuk, 10 bini kadın 35 bini buldu.

Batı destekli İsrail soykırımına halkların tepkisi giderek artarkan Türkiye'de malum çevreler soykırımı ve katliamı masum göstermeye çalışmaya devam ediyor. Siyonizm sevgisini doğrudan söyleyemeyenler "Ama Filistinliler de toprak sattı", "Hamas terör örgütüdür" gibi söylemlerin arkasına gizlenerek katliamı meşru göstermeye çalışıyor.

wwasfsdfsdf.jpg

Filistin'de şgal haritası

"KİM MİLYONER İSTER?" DE SORULDU

atv'deki "Kim milyoner ister?" yarışmasında da "İsraillilere toprak satıldı" konusu gündeme taşındı ve satılan toprağın oranı soruldu.

Sunucu Kenan İmirzalıoğlu sorunun ardından "işgalle ve toprak satıldı" yalanıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

İmirzalıoğlu, Filistinlilerin kendilerine adeta yalvararak sığınan Yahudilere sattığı toprağın yüzde 1 olduğunu, gayrimüslümlerin sattıkları ile birlikte yahudilere satılan toprağın yüzde 6 civarında olduğunu belirtti.

Kenan İmirzalıoğlu, Filistin-Hollanda asıllı Amerikalı model Bella Hadid'in (Isabella Khairiah Hadid) ailesinin yaşadıklarını ve kucak açtıkları evlerine aldıkları Yahudi ailenin, evlerini nasıl gasp ettiklerini de anlattı.

Kenan İmirzalıoğlu'na sosyal medyadan destek yağarkan, "İçimizdeki Siyonistlere, içimizdeki bebek katili sevicilerine, anlama özüllülere anlatmış" yorumları yapıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.