‘Kendi evlatlarımız gibi sahip çıkıyoruz’

‘Kendi evlatlarımız gibi sahip çıkıyoruz’
Konya’da faaliyet gösteren OBİR Eğitim Kurumları, uzman kadrosuyla öğrencileri lise ve üniversite sınavlarına hazırlıyor.

Konya’da faaliyet gösteren OBİR Eğitim Kurumları, uzman kadrosuyla öğrencileri lise ve üniversite sınavlarına hazırlıyor. Sektördeki üstün başarıları sayesinde Konya’da en fazla şubesi olan eğitim kurumu haline geldiklerini belirten Mehmet Akif Sarıbaş, ‘Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak adına var gücümüzle çalışıyor ve kendi evlatlarımız gibi sahip çıkıyoruz’ dedi.

1.jpg

Eğitimdeki başarılarıyla Konya’da adından sıkça bahsettiren OBİR Eğitim Kurumları, Kılıçarslan Mahallesi’nde açtığı 5. şube ile hizmet vermeye devam ediyor. Eğitim sektöründe bu denli başarılı olmanın sırlarından bahseden OBİR Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Mehmet Akif Sarıbaş, “Obir Eğitim Kurumları olarak asla unutmadığımız en önemli şey,  sizin çocuğunuzun bizim de geleceğimiz olduğudur. Bizler bu anlayışıyla her öğrencimizin bizim için değerini bilerek bu inançla ve gayretle siz değerli öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımıza kendi evladımız gibi sahip çıkıyoruz’ diye konuştu.

5.jpg

Öğretmenlerimizin yoğun emekleri var

Her öğrencinin toprakla birleşmeyi bekleyen bir tohum olduğunu aktaran Sarıbaş, ‘Toprakla birleşmeyi bekleyen her tohumun toprakla birleşmesiyle beraber filizlenmesi için can suyuna ihtiyacı vardır. Can suyunu döken herkeste bir umut yeşertir bu olay. Öğretmenlerimizin de bu heyecan ve coşkuyla sizlere hizmet vermektedir. Kurumumuzun bugünlere gelmesinde onların da yoğun emekleri vardır’

4.jpg

Konya’ya yeni fırsatlar sunuyoruz

Eğitim sistemleri hakkında bilgi veren Sarıbaş, ‘Yaşam boyu öğrenmeyi teşvik eden, yöntem, teknik ve yenilikleri son derece iyi kullanmayı benimsetmeye dayanan bir eğitim sistemimiz var. Sadece yaşadığı toplumda değil dünyada fark oluşturmayı hedef edinmiş bireyler yetiştirme sürecinde tüm eğitim-öğretim faaliyetlerimiz için özel tasarlanmış, yenilikçi ve modern fiziki ortamlarda; profesyonel, tutarlı ve istikrarlı yönetim anlayışı ve deneyimli eğitim kadrosu ile Konya’mıza yeni fırsatlar sunuyoruz’ diyerek sözlerine son verdi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.