KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİSİ KESECEK

KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİSİ KESECEK
Ligde kalma yolunda sahasında Akhisar Belediyespor ile bugün zorlu bir mücadeleye çıkacak olan temsilcimiz Torku Konyaspor bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Atatürk Stadyumu’nda saat 19’de başlayacak olan mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek

Spor Toto Süper Lig’de 31. hafta heyecanı yaşanırken, temsilcimiz Torku Konyaspor bugün Akhisar Belediyespor’u konuk ediyor. Yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak ligde kalma yolunda önemli bir adım atmak istiyor.  Atatürk Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek. Yeşil-beyazlılarda Akhisar Belediyespor maçında eksik ve sakat oyuncusu bulunmuyor. Yeşil-beyazlılar, Akhisar Belediyespor karşısına şu onbir ile çıkması bekleniyor:  Charles Itandje, Selim Ay, Jagos Vukovic, Ali Turan, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Aleksander Hleb, Kibong Mbamba, Theofanis Gekas, Djalma Campos ve Hasan Kabze.  

 

LİGDE KALMA YOLUNDA ÖNEMLİ BASAMAK

Ligde final havasında geçecek olan mücadelede temsilcimiz, bu karışlamadan galibiyet ile ayrılarak ligde kalma yolunda rahat bir nefes almak istiyor. Yeşil-beyazlılar, bu mücadeleden galibiyet ile ayrılarak düşme hattı ile arasında bulunan 4 puanlık farkı korumak istiyor. Temsilcimiz bu mücadeleden galibiyet ile ayrılması halinde sezonun bitimine 2 hafta kala ligde kalma adına önemli bir avantaj elde etmiş olacak.

GEKAS ESKİ TAKIMINA KARŞI

Torku Konyaspor’un yıldız oyuncusu Theofanis Gekas bugün eski takımı olan Akhisar Belediyespor’a karşı formaya giyecek. Geçen sezon attığı gollerle eski takımı olan Akhisar Belediyespor’u ligde kalmasında büyük payı olan Gekas, bugün eski takımının filelerini havalandırmaya çalışacak. Gekas, yeşil-siyahlı ekibin formasını giydiği 15 karşılaşmada 12 gol atmıştı. (Halil İbrahim Güler-Pusula) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.