Kendisini mit mensubu olarak tanıtan sahte polis polisten kaçamadı

Kendisini mit mensubu olarak tanıtan sahte polis polisten kaçamadı
Adana'da kendisini polis ve MİT mensubu olarak tanıttığı belirlenen şüpheli, polisler tarafından durdurulduğu sırada "Hayırdır devrem" diyerek sahte polis kimliği gösterdi.

Adana'da kendisini polis ve MİT mensubu olarak tanıttığı tespit edilen şahıs, polisler tarafından durdurulduğu esnada "Hayırdır devrem" diyerek sahte polis kimliği çıkardı. Şüpheli kişi aracından indirilerek Emniyete alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu ve polis olarak söyleyen H.D.'nin peşinde düştü. Ekipler söz konusu şüphelinin aracının önünü keserek durdurdu.

POLİS KARTINI ÇIKARDI

Aracı durdurulan H.D., "Hayırdır devrem" diyerek sahte polis kimliğini çıkardı. Ekipler H.D.'yi araçtan indirerek gözaltına aldı.

EVİNDE ÇOK FAZLA SİLAH VE MÜHİMMAT BULUNDU

Gözaltına alınan şahsın evinde de arama yapan polisler, sahte MİT kimlik kartı, 2 sahte polis kimliği, 2 sahte plaka, ruhsatsız 2 pompalı tüfek, kurusıkı tabanca, 1 kelepçe, 1 balta, 706 kurusıkı mermisi ve 592 av tüfeği mermisi ele geçirdi.

KENDİMİ SAVUNMAK İÇİN TAŞIYORUM

Sahte polis kimliği ile yakalanan H.D. emniyetteki ifadesinde, "Ben klima tamircisiyim. İşe gittiğim mahalleler pek sakin değil. Kendimi korumak için yaptığım bu kimlikleri yanımda bulunduruyorum" diyerek kendisini savundu.

Emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk olan şahıs adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.