Kendisini terk eden eşinin annesine bakıyor

Kendisini terk eden eşinin annesine bakıyor
Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki üç çocuk annesi Huriye Demirağ, kendisini 15 yıl önce terk eden eşinin alzheimer hastası annesine bakıyor

TOKAT (AA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki Huriye Demirdağ, kendisini 15 yıl önce terk eden eşinin alzheimer hastası annesine bakıyor.

Yunus Emre Mahallesi İzzettin Çağpar Caddesi'nde yaşayan Demirdağ, eşinin evi terk etmesine rağmen kayınvalidesine sahip çıkarak çevresinin takdirini topluyor.

Demirağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20 yaşında evlendiğini, üç çocuğunun olduğunu, eşi Şakir Demirağ'ın ise 15 yıl önce kendilerini terk ettiğini söyledi.

Eşi kendisini terk ettikten sonra kayınvalidesi ile yaşamayı sürdürdüğünü anlatan Demirağ, "Eşimle 5 yıl evli kaldıktan sonra eşim bizi bırakıp gitti. Üç çocuğum var. Onları okutmaya çalışıyorum onların önünde duruyorum, kendimi onlara adadım. Eşimle 15 yıldır ayrıyız ama kayınvalidemle 20 yıldır beraberiz. Son 4 yıldır alzheimer hastası oldu şimdi ona bakıyorum. Çocuklar okula gidiyorlar, tek başımayım, yardımcım olmadığı için zorlanıyorum hayat şartları böyle devam ediyoruz" dedi.

Kayınvalidesinin kişisel bakımından yemeğine kadar her şeyi kendisinin yaptırdığını söyleyen Demirdağ, "Dört yıldır doğru dürüst dışarı çıkamıyorum. Ben bakmasam sokağa çıkıyor, uzaklara gidiyor, yalnız bırakamıyoruz, ocağı yakıyor, soba ile uğraşıyor. Hiç eli boş durmuyor kıyafetlerini kesiyor. Eğer çok acil bir işim olursa komşuyu çağırıyorum, annemi beklerse çıkıyorum ben de çarşıdaki hastane, eczane işim oluyor, faturalarım oluyor birini yanına bırakıyorum, öyle çıkıyorum" diye konuştu.

Eşinin evden ayrılmasından sonra zor günler geçirdiklerini ifade eden Demirdağ, şöyle konuştu:

"Eşim bizi terk edince biz çok üzüldük, gece gündüz döner diye çok bekledik. Bizi hiç arayıp sormadı, haber alamadık. Sonradan duyduğumuza göre borçları yüzünden gittiğini öğrendik. Şu an kayınvalidemle oturuyoruz. Çocukları büyüttük, okula gittikleri için tek başıma zorlanıyorum. Çocuğum üniversitede okuyor onun burs almasını istiyorum. Sıkıntılarımız çok yetişemiyorum. Bir de çocuklarım ile birlikte başımı sokabileceğim küçük bir evim olsun istiyorum. Bütün hayalim bu."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.