Kensington Sarayı doğruladı: “Meghan Markle’ın babası düğüne katılmayacak”

Kensington Sarayı doğruladı: “Meghan Markle’ın babası düğüne katılmayacak”
Kensington Sarayı doğruladı: “Meghan Markle’ın babası düğüne katılmayacak”

İngiliz Kraliyet ailesinin heyecanını yaşadığı Prens Harry-Meghan Markle’ın düğününe günler kala, Kensington Sarayı merakla beklenen düğüne Meghan Markle’ın babasının katılmayacağını duyurdu. 
İngiliz Kraliyet ailesinin merakla beklenen düğünü öncesinde açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son günlerde, Prens Harry ile cumartesi günü hayatını birleştirecek olan Meghan Markle’ın babası Thomas Markle'ın kızının düğününde olup olmayacağı konusunda dedikodular çıkmıştı. Meghan Markle dedikodulara bugün yaptığı açıklama ise son noktayı koydu. Markle, babasının geçirdiği kalp ameliyatı nedeniyle için düğüne katılmayacağını doğruladı. 
Kensington Sarayı’ndan yaptığı resmi açıklamada “Üzgünüm, babam düğünümüze katılamayacak. Babamla her zaman ilgilendim ve umarım sağlığına odaklanması gereken alanı bulabilir. Bize destek mesajı gönderen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. 
Pazartesi günü ABD'nin ünlü haber sitesine kızının düğününe katılmayacağını açıklayan baba Markle, Salı günü kararını değiştirip katılacağını ifade etmişti. Dün ameliyat olan Thomas Markle, ilk kez Kraliçe Elizabeth ve Edinburgh Dükü Prens Philip ile birlikte Prens Harry ile buluşacaktı. 
Meghan Markle’in babasının yokluğunda düğüne kiminle giriş yapacağı merak konusu. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.