CHP ile DEM'in "Kent Uzlaşısı"ndan "Terör Yandaşları" çıktı!

CHP'nin kent uzlaşısı adı altında işbirliği yaptığı DEM Esenyurt İlçe Teşkilatı'ndan terör yandaşları çıktı

CHP'nin "kent uzlaşısı" adı altında işbirliği yaptığı ilçelerden Esenyurt DEM ilçe binasından terör yandaşları çıktı.

İstanbul Valiliği, sosyal medyada terör örgütü propagandası yapan 2 şüphelinin Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinin (DEM Parti) Esenyurt'taki ilçe merkezinde yakalanıp gözaltına alındığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya mecralarında terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı soruşturma dosyası ile Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı kapsamında Esenyurt'ta 3 adreste arama yapıldı.

DEM Parti'nin Esenyurt'taki ilçe merkezinde yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. Buradaki aramalarda çok sayıda yasaklı yayın, gazete ile bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraf ve posterleri ile dijital materyaller ele geçirildi.

aw145430-01.jpg

"KENT UZLAŞISI" ADI ALTINA SEÇİM İŞBİRLİĞİ

CHP'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören belediye başkan adayları sağlık sorunları gerçekçesiyl adaylıktan çekilmiş Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer ve Güngören ilçesi için Yüksel Yalçın'ı belediye başkan adayı olarak atanmıştı.

DEM Parti ile süren görüşmeler kapsamında 'kent uzlaşısı' sağlanarak, igili ilçelerde değişikliğe gidilmesi kararı alınmıştı.

ALPAY ÖZALAN'DAN SERT TEPKİ

Yaşananlara sert tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Alpay Özalan, "Sosyal medya platformlarında terör örgütü propagandası yapan 2 şahıs, DEM Parti Esenyurt İlçe Merkezi’nde yakalandı. CHP ise hala utanmadan DEM’lenmeye devam ediyor." paylaşımı yaptı.

untitled-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.