Kerim Özkul: Hepimiz Arat'a yardımcı olmalıyız ÖZEL HABER

Kerim Özkul: Hepimiz Arat'a yardımcı olmalıyız ÖZEL HABER
AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Konya Milletvekili Kerim Özkul, bu hafta sonu gerçekleştirilecek 5. Olağan Genel Kurul öncesi sitemize değerlendirmelerde bulundu.

Özkul, AK Parti İl Başkanı ahmet Sorgun'un il başkanlığına tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından il başkanı olacak ismi belirlemek üzere yaptıkları istişareler sonucu belirlenen dört ismin dün AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüklerini, yapılan bu görüşmede Başbakan Davutoğlu'nun görevi Musa Arat'a tevdi ettiğini hatırlatarak "Süreçte Büyükşehir Belediye başkanımızla, merkez ilçe belediye başkanlarımızla, merkez ilçe başkanlarımızla, teşkilatımızın çeşitli kademeleriyle, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare içinde dört isim belirlemiştik. Bu dört isim Teşkilat Başkanımız Süleyman soylu bey ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Musa Arat'ın il başkan adaylığında kongreye gitme kararı alındı. Şimdi bize düşen el birliği ile Musa Arat beye yardımcı olmak" dedi.

AK Parti Konya 5. Olağan Genel Kurulu'nun, AK Parti'ye yakışır bir vakarla yapılacağını kaydeden Özkul, "Hep birlikte yeni Türkiye yolunda, Konya'ya hizmet için delegelerimizin oyuyla yeni bir il yönetimi seçilecek. Şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu. (Murat Güzel) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.