Kertenkele Reytingleri Alt Üst Etmeye Geliyor!

Kertenkele Reytingleri Alt Üst Etmeye Geliyor!
Merakla beklenen dizi Kertenkele bu hafta seyirciyle buluşuyor. ATV'nin yeni sezon dizilerinden Kertenkele ilk bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Kertenkele dizisi konusuyla büyük ilgi topladı. Peki sizce Kertenkele reyting rekabetinde tutunabi

ATV reytinglerini arttıracak bir projeye daha imza attı. Yeni sezon dizilerinden Kertenkele ATV ekranlarında yayın hayatına başlıyor.

Kertenkele 25 Ekim akşamı ilk kez seyircinin karşısına çıkacak. CUmartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer almayı hedefleyen Kertenkele şimdiden çok konuşuluyor.



Merakla beklenen dizi Kertenkele'de, dizinin ana karakteri Kertenkele'nin başından geçen trajikomik hikayeler anlatılacak. Kertenkele dizisinin ana teması ise "Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun."

Yeni dizi Kertenkele'de, dizinin ana karakteri Kertenkele zekası ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsızdır. 

Dizinin yönetmenliğini Kartal Çidamlı yaparken senaryosunu Savaş Korkmaz ve Hakan Kandal yazdı. Kertenkele'nin yapımcılığını Yalçın Şen üstlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.