Keşif Yaptıkları İş Yeri Kapalı Olunca Başka Marketi Soymuşlar

Keşif Yaptıkları İş Yeri Kapalı Olunca Başka Marketi Soymuşlar
Konya'da kar maskesiyle girdikleri marketten silahla para gasbedilmesi olayıyla ilgili aranan üçüncü şüpheli de yakalandı

Konya'da kar maskesiyle girdikleri marketten silah zoruyla para gasp edilmesi olayıyla ilgili aranan üçüncü şüpheli de yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesindeki bir markette yaşanan ve güvenlik kameralarınca görüntülen silahlı gasp olayıyla ilgili aradığı üçüncü kişiyi de yakaladı.

Gözaltına alınan Ali G. (25), Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelinin, yakalanmamak için olay gününden buyana sokaklarda yaşadığı kaydedildi. Kullandıkları tabanca kuru sıkı olan şüphelilerin, aynı bölgedeki bir iş yerini soymak için plan yaptıkları, bir gün sonra geldiklerinde söz konusu iş yeri kapalı olunca, açık buldukları marketi soydukları öğrenildi.

- Olayın geçmişi

Karatay ilçesindeki bir markete 10 Ekim Cuma günü gelen yüzleri maskeli ve birinin elinde tabanca bulunan şüpheliler, kasadaki paraları aldıktan sonra olay yerinden uzaklaşmıştı.

Şüphelilerin marketten para çalıp kaçma anı, güvenlik kameralarına yansımış, kısa süre içinde yakalanan şüpheliler Erkan U. ve Recep N, tutuklanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.