Keskin Selçukya’ya konuk oldu

Keskin Selçukya’ya konuk oldu
Selçukya Kültür Sanat Derneği tarafından her hafta düzenlenen Selçukya Sohbetleri'nin bu haftaki konuğu Eğitimci Yazar Bülent Keskin oldu.

Programa Turguteli Kültür Sanat Tarih Derneği Başkanı Abdil Bulut,Yunak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Özel,Çayırbaşı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nofel Polat, Beşışıklılar Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Ateş,Turçevder önceki dönem Başkanı Ufuk Turgut Koç, Gönül Gözü Derneği Genel Başkan Vekili Hatice Hale Gürüler, Engelsiz Yazar Büşra Ateş'in yanısıra davetliler katıldı. Eserlerini tanıtan Eğitimci Yazar Bülent Keskin, Akşehir ve Yunak Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında yayımlanan Dünyanın Ortasındaki Şehbal ve Bayatkulu'nun Sırrı adlı kitaplarını katılımcılara imzaladı ve desteklerinden dolayı  Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan'a  teşekkür etti.

keskin-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.