Keyifler yerinde

Keyifler yerinde
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Atiker Konyaspor’da keyifler yerinde. Yeni transferler, teknik ekip ve eski oyuncuların hemen kaynaşması ve yeni sisteme adaptasyonda önemli yol kat edilmesi takımdaki havayı olumlu yönde etkiledi

Avusturya’nın Waidring kasabasındaki kamp hazırlıklarına devam eden Atiker Konyaspor kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörler gözetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman saha içerisinde kurulan istasyonlarda yapılan kuvvet ve dayanıklılık hareketleri ile sona erdi.

KEYİFLİ KAMP

Erzurum’un ardından ikinci kamp dönemini Avusturya’da değerlendiren yeşil-beyazlıların moralleri oldukça yerinde. Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren temsilcimizde yenilerin çabuk uyum sağlaması, teknik heyeti memnun ederken, futbolcuların yeni sisteme de çabuk adapte olması moralleri yükseltti. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay da zaman zaman renkli görüntüler verirken, antrenmanlar neşe içinde geçiyor.

TRANSFER ARAYIŞI SÜRÜYOR

Takıma bir yandan yeni sisteme göre transferler yapan yeşil-beyazlılar, bir yandan da genç isimleri kadroya katıyor. Mustafa Reşit Akçay’ın planlamaları dışında takımdan ayrılan Vukovic ve Hora’nın yerine yeni isimler üzerinde yoğunlaşılırken, bu iki mevkiye mutlaka transfer yapılacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.