KGM'nin 10 ekim yol durumu

KGM'nin 10 ekim yol durumu
KGM yol durumu bültenini paylaştı. 10 Ekim tarihinde hangi yollarda çalışma var, hangi yollar trafiğe kapalı ayrıntılar ve Türkiye yol durumu bülteni haberimizde...

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Hadımköy-Esenyurt kavşaklarındaki 68 üst geçit köprüsünde 00.00-06.00 saatlerinde reklam ünitesi montaj çalışmaları yapılacak. Bu nedenle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İzmir-Torbalı-Belevi yolunun 21-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun İzmir-Torbalı istikameti kapatılarak, ulaşım Torbalı-İzmir istikametinden iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun 7-8. kilometrelerindeki Karataş viyadüğünün Polis Akademisi Kavşağı istikametinde genleşme derzi çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

211441.jpg

Osmaniye-Gaziantep yolunun 15-48. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Akseki-Alacabel yolunun 22-24, Beyşehir-Seydişehir yolunun 9-11. ve 21-23. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Trabzon-Maçka yolunun 1-2. kilometrelerinde üstyapı onarım ve düzenleme çalışması dolayısıyla bölünmüş yolun Trabzon-Maçka istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Çanakkale-Balıkesir yolunun 22-33. kilometrelerinde üstyapı ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Elazığ-Malatya yolunun 26-27. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kangal-Gürün yolunun 30-35. kilometrelerinde sathi kaplama çalışması dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.