KGM'nin 6 kasım yol durumu

KGM'nin 6 kasım yol durumu
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bakım ve onarım çalışmaları devam etmekte

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Niğde-Pozantı Otoyolu'nun 22-26. kilometrelerinde Kırkgeçit 15. viyadüğündeki derz çalışması sebebiyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü devam ediyor.

ANADOLU OTOYOLU

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı-Abant kavşaklarında (Bolu Dağı Tüneli geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, sürücüler Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor. Abant Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapılabiliyor.

TAG OTOYOLU

Osmaniye-Düziçi kavşakları 9-12. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla şerit aktarımı yapılıyor. Bu mevkide ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 16-19 ve Balya-Balıkesir-Akhisar yolunun 19-21. kilometrelerinde üstyapı yenileme, Osmancık-Merzifon-Havza yolunun 57-61. kilometrelerinde ise heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

GELİBOLU-ECEABAT

Yolunun 47-52. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş şeklinde gerçekleştiriliyor.

KIZILCAHAMAM-KAHRAMANKAZAN-ANKARA

Yolunun 46-49. kilometrelerinde üstyapı yenileme ve genişletme çalışmaları dolayısıyla Kahramankazan-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım Ankara-Kahramankazan istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

KORKUTELİ-ELMALI

Yolunun 29-31. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan devam ediyor.

İYİDERE-RİZE

Yolunun 5-6. kilometrelerindeki Sarayköy-1 ve Sarayköy-2 tünellerinin Rize-İyidere istikametindeki tüplerinde güvenlik sistemleri montaj çalışması nedeniyle ulaşım saat 17.00'ye kadar tek şeritten kontrollü sürdürülecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.