Kılca, müdürlerle video konferans ile görüştü

Kılca, müdürlerle video konferans ile görüştü
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay Belediyesi Birim Müdürleri ile video konferans yöntemini kullanarak virüsle mücadele yöntemlerini konuştu.

Koronavirüs önlemleri kapsamında geçtiğimiz hafta başından itibaren nöbetleşe çalışma sistemine geçilen Karatay Belediyesi'nde birim müdürlüklerinin toplantıları da video konferans ile yapılıyor. Belediye Müdürlüklerinin yaptığı çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, video konferans ile ilgili müdürlerden geniş kapsamlı bilgiler aldı. Müdürlükler arası koordinasyonun önemine dikkat çekilen toplantıda önümüzdeki günlerde alınacak yeni tedbirler ve yapılacak çalışmalar da açıklandı.

HEMŞEHRİLERİMİZİN HER DURUMDA YANLARINDAYIZ

Salgın önlemleri kapsamında toplantıları dijital ortama taşıdıklarını ifade eden Kılca, "Her zaman ve her şartta şehrimize hizmet etmek bizim görevimiz. Bu görevi en iyi şekilde gerçekleştirmek için salgın günlerinde de toplantılarımızı aksatmıyor, görüşmelerimizi video konferans yöntemiyle yapıyoruz. Müdürlüklerimizin koordineli çalışması, hizmetin en doğru ve hızlı şekilde vatandaşa ulaşması gerekiyor. Virüs tehdidi ile yaşadığımız bugünlerde toplum sağlığının en üst düzeyde korunması, verdiğimiz hizmet ile ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olabilmek, temizlik ve dezenfektasyon çalışmalarının devamlılığı bizim için önemli. Vatandaşlarımızın süreçten zarar görmemeleri adına her türlü önlemimizi alıyoruz." diye konuştu. Başkan Hasan Kılca, tüm dünyanın zor zamanlar yaşadığı günlerde özverili çalışmalarından ötürü çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.