Kılıçdaroğlu'ndan kahvehanede oyun yasağına çözüm önerisi!

Kılıçdaroğlu'ndan kahvehanede oyun yasağına çözüm önerisi!
Kahvehanelerde oyun oynanmasının yasaklanmasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Dersiniz ki: Her oyunda yeni, sıfır kağıt açacaksınız. Bitti, bu kadar basit. ” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirlere şaşırtan  açıklamalar yapmaya devam ediyor.  Türk Tabipler Birliği’ni (TTB) ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, Kovid-19 tedbirleri kapsamında kahvehanelerde oyun oynanmasının yasaklanmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, kahvehanelerde alınması gereken tedbirlere ilişkin, “Kahveler açık, güzel. Ama kağıt oynamak yasak. Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz. Dersiniz ki: Her oyunda yeni, sıfır kağıt açacaksınız. Bitti, bu kadar basit. Ama bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor” dedi.

MAKSAT MUHALEFET OLSUN!

Daha önce hükümetin koronavirüsle mücadelesini eleştirirken, “Bu salgın nasıl çözülecek? Nasıl mücadele edeceğiz? Yine akılla, yine mantıkla, yine stratejiyle. Nedir, iki ayaklı; Önce bulaşmayı engelleyeceksin. İkincisi, eğer hastalık bulaştıysa bunu tedavi edeceksin. Bu kadar basit” diyen Kılıçdaroğlu, kahvehanelerde oyun oynanmasının yasaklanmasıyla ilgili çözüm önerisiyle sosyal medyada gündem oldu.

Kılıçdaroğlu'nun sözleri sosyal medya platformlarında paylaşılırken yorum yağdı.

 

1600788834-d20d6a.png1600788856-93d707.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum