Kılıçdaroğlu, herkes otururken kendisi ayakta alkışlayan Eren Erdem'i ödüllendirdi!

Kılıçdaroğlu, herkes otururken kendisi ayakta alkışlayan Eren Erdem'i ödüllendirdi!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında kendini tek başına ayakta alkışlayan Eren Erdem'e yeni makamlar tahsis etti.

Seçim öncesi, aday olmak için 7 cumhurbaşkanlığı yardımcılığı dağıtmasıyla hafızalara kazınan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında kendini tek başına ayakta alkışlayan Eren Erdem'e yeni makamlar tahsis etti.

f0aepm7wyacpsvn.jpeg

Partide İBB başkanı İmamoğlu başta olmak üzere kendisine karşı çıkanlara karşı genel başkanlık koltuğunu bırakmamak için büyük bir mücadele gireni Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı değişim tartışmalarına karşı 'mücadele' çıkışını tek başına ayakta alkışlayan Eren Erdem'in yetki alanını artırarak 'Medya ve planlama' görevi de verdi.

KOLTUĞA SIKI SIKI SARILDI

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında parti içindeki değişim kavgasına sert çıkmış ve "sonuna kadar mücadele edeceğim" diyerek koltuktan kalkmaya niyeti olmadığını açıkça dile getirmişti. O anlarda ise CHP'li Eren Erdem'in Kılıçdaroğlu'nu tek başına ayakta alkışlaması dikkat çekmişti.

aa-20230704-31589081-31589074-chp-tbmm-grup-toplantisi.jpg

DESTEKÇİLERİNE MAKAM DAĞITIYOR, KARŞISINA ÇIKANLARIN DEFTERİNİ DÜRÜYOR

Seçim hezimeti sonrası kendisi hariç tüm MYK'yı, tüm danışmanlarını, görevden alan Kemal Kılıçdaroğlu, görevi bırakmasını isteyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı da ihraç istemiyle disipline sevk etmişti. Kılıçdaroğlu “değişim” diyenler arasında yer alan Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı'yı da geçtiğimiz gün görevden almıştı.

Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nu "tek adamlık" ve "diktatörlükle" suçlarken Aytuğ Atıcı, “CHP’de demokrasi yok” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.