Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarına selam çaktı!

Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarına selam çaktı!
Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, PKK’ya güzelleme yapan Osman Kavala’yı, 6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi Demirtaş’ı ve 15 Temmuz darbe girişiminin faillerini masum ilan etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bana yetkiyi vereceksiniz, bize yetkiyi vereceksiniz, dostlarımızla beraber bu ülkede nasıl bir bahar havası estireceğimizi göreceksiniz." dedi.

Son günlerde sözde 'Kürt sorunu'nu ortaya atan ve HDP'yi meşru gördüklerini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yine teröre çanak tuttu.

Kılıçdaroğlu, PKK'ya güzelleme yapan Osman Kavala'yı, 6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi Selahattin Demirtaş'ı ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin failleri asker görünümlü teröristleri masum ilan etti.



NEDEN HAPİSHANEDE?

Kılıçdaroğlu, "Adalet istiyoruz kendi ülkemizde. Kendim için istemiyorum, 83 milyon adına adalet istiyorum. Masum insanların kin ve intikam duygusuyla hapishanede tutulmasını istemiyorum. Osman Kavala, Selahattin Demirtaş, askeri öğrenciler, adaleti arayan avukatlar neden hapishanede? Türkiye'nin bir yol temizliğine ihtiyacı var. Kin ve öfke ile devleti yönetmeyeceğiz" dedi.

ALPAY ÖZALAN: SELAM ÇAKMADIĞI TÜRKİYE DÜŞMANI KALMADI

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş, Kavala ve FETÖ'cü teröristlerle ilgili sözlerine sosyal medyadan şu sözlerle tepki gösterdi:

"Kemal Kılıçdaroğlu, "Masum insanlar" diyerek Osman Kavala, Selahattin Demirtaş ve darbecilerin neden hapiste olduğunu sordu. "Türkiye'nin yol temizliğine ihtiyacı var." diyerek de kurtarma sözü veriyor. Ortağı Meral Akşener'le birlikte selam çakmadıkları Türkiye düşmanı kalmadı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum