Kılıçdaroğlu'ndan "Kandil" şov!

Kılıçdaroğlu'ndan "Kandil" şov!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "O Kandil denen yuvayı da yerle yeksan etmezsem bana da Kılıçdaroğlu demesinler" sözleri olay oldu.

Yozgat'ta muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, "Ben bu topraklarda hiçbir zaman yabancı bir asker postalı istemiyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Kandil şov!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleriyle Yozgat'ta bir araya geldi.

Cumhuriyet Hareket Partisi olarak 2 kırmızı çizgilerinin olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ülkesine vatanına bayrağına sahip çıkmak kadar değerli bir şey var mı? Ben bu topraklarda hiçbir zaman yabancı bir asker postalı istemiyorum. Bizim altı okumuzdan biri milliyetçiliktir. Herkesin şunu çok iyi bilmesi gerekir. 2 kırmızı çizgimiz var birisi vatandır, ikincisi bayraktır. Yabancı bir asker postalının gelmesini istemiyorum. 35 yıldır terörle mücadele ediyor bu memleket. Yabancılar mı yaptı bu mücadeleyi? Meclis kürsüsünde sordum, kim bu yabancı askerler? Amerikalıları mı, Ruslar mı Yunanlılar mı, Almanlar mı? Çıkın bunu açıklayın. Özellikle Bahçeli'ye söyledim, asla. Bizim ülkemiz var mücadeleyi yapan şerefli polislerimiz, askerlerimizdir. Yaptılar o mücadeleyi sonuna kadar yaptılar yapıyorlar da. Söz veriyorum söz, o Kandil denen yuvayı da yerle yeksan etmezsem bana da Kılıçdaroğlu demesinler" şeklinde konuştu.

varank-2.jpg

BAKAN VARANK KAPAK YAPTI: TEZKERE LAZIM

Kılıçdaroğlu'nun "Terörle mücadeleyi bunlar gibi yapmayacağız. Söz veriyorum o Kandil denen terör yuvasını yerle yeksan etmezsem Kılıçdaroğlu demesinler. " ifadelerine iktidar kanadından cevap geldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Kandil’i yerle yeksan etmek için bizim gibi sınır ötesi operasyon yapmanız lazım. Mehmetçiğimizi sınır ötesine gönderebilmek için de tezkere çıkarmanız lazım. Hani şu geçtiğimiz hafta mecliste hayır dediğiniz tezkerelerden…" dedi.

ozel.jpg

ÖZGÜR ÖZEL, "KANDİL'DE PKK UNSURU KALMAMIŞTIR" DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "O Kandil denen yuvayı yerle yeksan etmezsem bana 'Kılıçdaroğlu' demesinler." sözleri akıllara CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in bir süre önce Kandil için kullandığı ifadeleri akıllara getirdi.

CHP'li Özel, "Kandil"e yönelik operasyonların, "oy" için yapıldığını söyleyerek, AK Parti iktidarını hedef almıştı: "Herkes biliyor ki Kandil'de PKK unsurları kalmamıştır. Ama seçimden ümidi kalmayanlar Kandil'e gitmeyi, Kandil'e bayrak dikmeyi, PKK'nın boşalttığı Kandil'in dağlarını F-16'larla vurup bununla seçimde bir güç elde etmeyi düşünmektedirler."

Özel'in sözlerine göre seçimden ümidi kalmayan Kılıçdaroğlu, Kandil'e bayrak dikmeyi düşünmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum