Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na acı biber gönderdi- Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Ünal:- "Kılıçdaroğlu, dünyanın tüm kadınlarından özür dilemeli ve artık kadınların adını ağzına almamalı"

TEKİRDAĞ (AA) - AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na acı biber gönderdi.

Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, PTT Süleymanpaşa Şubesi önünde yaptığı basın açıklamasında, kadınlar olarak yapılan hayasızlığa, hakarete ve kadın düşmanlığına tepki vermek için toplandıklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun 5 Nisan'da partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Bakan Ramazanoğlu ile ilgili hayasızlık içeren bir cümle kullandığını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Böyle hayasız bir ifade, bir siyasetçiye yakışmadığı gibi bir insanın ağzına da yakışmaz. Bir insana da söylenmez. Böylesine utanç verici bir ifade kullanmasından ötürü CHP Genel Başkanı'na Tekirdağlı kadınlar olarak tepkimizi dile getiriyoruz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dünyanın tüm kadınlarından özür dilemeli ve artık kadınların adını ağzına almamalı."

Ünal ve beraberindekiler, basın açıklaması sonrası Kılıçdaroğlu'na, yanına acı biber de ekleyerek "Geleneğimizde, kötü konuşanların ağzına acı biber sürülür. Biz de sembolik olarak size acı biber gönderiyoruz. Bu acı biberi, eşinizin ağzınıza sürmesi ve sizi böyle şeylerden men etmesi dileğiyle." ifadeleriyle telgraf gönderdi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay da kadınlara destek verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.