Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
TGTV Yönetim Kurulu Başkanı Akbulut:- "Milletin kürsüsünde konuşanların, kişi onur ve haysiyetini daha fazla düşünmeleri gerekir, yalan ve iftira asla ağızlarından çıkmamalıdır. Ülkemizin insanlarına, gençlere kötü örnek olmamalı, kulaklar kötü sözlere al

İSTANBUL (AA) - Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Akbulut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin, "Milletin kürsüsünde konuşanların, kişi onur ve haysiyetini daha fazla düşünmeleri gerekir, yalan ve iftira asla ağızlarından çıkmamalıdır. Ülkemizin insanlarına, gençlere kötü örnek olmamalı, kulaklar kötü sözlere alıştırılmamalıdır." açıklamasında bulundu.

Hamza Akbulut, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Bakan Ramazanoğlu’na yönelik sözlerinin, kişi onur ve haysiyetini ihlal ettiğini belirterek, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanıyla ilgili saf ettiği sözleri, esef ve hayretle karşılıyor, üzüntülerimizi bildiriyoruz." ifadesini kullandı.

Terbiye ve saygı kuralları çiğnenerek yapılan siyasetin siyaset olmadığını aktaran Akbulut, kaba, kırıcı, hakaret içeren kelime ve sözlerden kaçınılması ve iyi örnek olunması gerektiğini belirtti.

Siyasetin seviyeli yapılması gerektiğini vurgulayan Akbulut, şunları kaydetti:

"Milletin kürsüsünde konuşanların, kişi onur ve haysiyetini daha fazla düşünmeleri gerekir, yalan ve iftira asla ağızlarından çıkmamalıdır. Ülkemizin insanlarına, gençlere kötü örnek olmamalı, kulaklar kötü sözlere alıştırılmamalıdır. Nezaket, sosyal alanın her tarafına hakim olmalıdır. Kişilik hakları ihlal edilmemelidir. TGTV olarak, bu olayın bir benzerinin daha yaşanmaması için herkesi sorumlu davranmaya davet eder, saygılar sunarız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.