Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sözleri nedeniyle eleştirerek, " Seviyesiz ve çirkin...

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sözleri nedeniyle eleştirerek, " Seviyesiz ve çirkin sözlerin karargah kurduğu Sayın Kılıçdaroğlu, insanlık ayarlarına şayet geri dönebilirse derhal kadınlardan özür dilemelidir." dedi.

Tin, yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerini, "seviyesizlik" olarak nitelendirerek kınadı.

Herkesin, haddi aşan sözler söyleme konusunda marifet sahibi olamayacağını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise bu konuda özel ihtisas yapmışçasına söylemler peşinde koştuğunu kaydeden Tin, şu ifadeleri kullandı:

"Fütursuzca açıklamalar yaparak siyaset tarihine sürülebilecek en ağır lekeyi sürüyor. İnsanlık değerlerinden uzaklaşanların bile söylemekten hicap duyacağı kadar ağır sözleri tüm kadınları hedef alarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu'nun şahsına yönelik sarf etmesi rezillik ötesidir. Genel Başkanlık makamı bir yana, bir insana bile yakıştıramadığımız bu ahlak yoksunu sözler asla kabul edilemez. Seviyesiz ve çirkin sözlerin karargah kurduğu Sayın Kılıçdaroğlu, insanlık ayarlarına şayet geri dönebilirse derhal kadınlardan özür dilemelidir."

-"Bu hakaret tüm kadınlara yapılmıştır"

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir de yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, terbiyesizliğinin tavan yaptığı konuşmasında muhatabına bir bayan olduğunu bilerek argo tabirle seslendiğini, toplumca hoş karşılanmayan ağza alınmayacak sözlerle hakaret ettiğini belirterek, şunları ifade etti:

"Kem söz sahibine aittir diyoruz. Muhalefet ediyorum diyerek sırf salondan alkış alabilmek uğruna başta bir anneye, sonra bir kadına, sonrasında da aileden sorumlu, devleti temsil eden bir bakanın şahsiyetine argo bir ifadeyle dil uzatmak, hakaret etmek, nezaketin hatta insanlığın neresine sığar? Kendisine bir ailesi ve hayatı paylaştığı bir eşi olduğunu hatırlatır, aynı tabiri kendisi için de birileri bir yerlerde kullansa hoşnut olur muydu? Her şeye rağmen biz AK kalmaya devam edecek, onun düzeyine inmeyecek, düştüğü terbiyesizlik girdabına girmeyeceğiz. Tek temennimiz var o da Allah kurtarsın. Tüm siyasi partilerin kadın üyeleri ile gönül verenleri başta olmak üzere idarecileri ile vekillerini de sessiz kalmamaya ve bahanesi olmayan, kabul edilemez davranışı ve açıklamasından dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınamaya davet ediyoruz. Bu hakaret tüm kadınlara, kadınlığa yapılmıştır. Karşılığında kınama ve lanetleme hafif kalır. Ümit ederiz, hatasından döner."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.