Kılıçdaroğlu'nun gitmesini isteyen Tanju Özcan, CHP'den ihraç için disipline sevk edildi

Kılıçdaroğlu'nun gitmesini isteyen Tanju Özcan, CHP'den ihraç için disipline sevk edildi
Seçim hezimeti Kılıçdaroğlu'nun gitmesini isteyen Tanju Özcan, CHP'den ihraç istemiyle disipline sevk edildi

Seçim hezimeti sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı bayrak açan ve sert söylemlerle koltuğu bırakmasını isteyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

ÖZTRAK AÇIKLADI

Tanju Özcan'la ilgili kararı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısı sonrası açıkladı. Öztrak, "Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince Sayın Özcan'ı kesin ihraç talebiyle disiplin kurulumuza sevk ettik" dedi.

ÖZCAN'DAN İLK TEPKİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan karar sonrası sosyal medya hesabından, "Başkaldırıyorum" paylaşımı yaptı.

untitled-1.jpg

81 İL BAŞKANININ AÇIKLAMASINI ELEŞTİRMİŞTİ: "ÇEVİR KAZI YANMASIN GİBİ OLMUŞ"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bugün bir ortak bildiri yayımlayan 81 il başkanının metindeki sözlerini eleştirmişti. Özcan, "Canan Kaftancıoğlu’nun 55’i atama olarak göreve gelen CHP İl Başkanları ortak açıklamasını okudum. ‘Çevir kazı yanmasın’ gibi bir açıklama olmuş. Neredeyse hiç suçu olmayan, listeler için fikri dahi sorulmayan örgütlere; “Suç birazda bizim” anlamına gelecek sözler söyletilmiş. Kabul etmiyorum!!! Örgütlerin bu seçim sebebiyle suçlanması haksızlıktır. “KRAL ÇIPLAK” Seçimi kaybeden Sayın Genel Başkan, onu bunu değiştirerek günü kurtarmaya çalışacağına, derhal kendi değişiminin önünü açacak kurultay zamanını açıklamalıdır." ifadelerini kullanmıştı.

fzohzq-wcaekrl6.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.