Kılıçdaroğlu'nun özgürlük vadettiği Selahattin Demirtaş siyaseti bıraktığını açıkladı!

Kılıçdaroğlu'nun özgürlük vadettiği Selahattin Demirtaş siyaseti bıraktığını açıkladı!
Terör tutuklusu HDP'nin Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş siyaseti bıraktığını duyurdu.

6-7 Ekim Olaylarının azmettiricisi HDP Yürütme Kurulu'nda yer alan, teröristbaşı için "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz heykelini" sözleriyle hafızalara kazınan HDP'nin Eski Eş Genel Başkanı, terör tutuklusu Selahattin Demirtaş aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Merhabalar. Yarın Artı Gerçek'te yayımlanacak röportajımdan iki paragrafı sizlerle paylaşıyorum: "Ben kendi adıma, halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum. Ayrıca, bana yönelik yapıcı eleştirilere teşekkür ediyorum. Eleştirilerden yararlanmaya çalışacağım. Mücadeleyi cezaevinden her yoldaşım gibi dirençle sürdürürken, aktif politikayı bu aşamada bırakıyorum." Hepinize yoldaşça selam, sevgilerimi gönderiyor, hepinizi hasretle kucaklıyorum. Özgür günlerde görüşebilmek dileğiyle." ifadelerini kullandı.

ÖNDER AKSAKAL: DAHA KARPUZ KESECEKTİK

Selahattin Demirtaş'ın siyaseti bırakma kararını yorumlayan Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Demirtaş'ın teröristbaşı Öcalan'ı kastederek 'heykelini dikeceğiz' vaadini hatırlatarak, "Daha karpuz kesecektik? Hayırdır, heykel işinden vazgeçtin galiba" paylaşımında bulundu.

KILIÇDAROĞLU DEFALARCA ÖZGÜRLÜK VADETMİŞTİ

Seçimden hezimetle ayrılan Yedili koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu "Demirtaş'ın, Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız" sözleriyle bir çok kez özgürlük vadettiği Selahattin Demirtaş, seçimlerden önce sıkça Kılıçaroğlu için oy istemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.