Kilis'e roket mermilerinin düşmesi

Kilis'e roket mermilerinin düşmesi
Suriye'den atılan roket mermilerinin düştüğü Kilis'te, bir anne ve bebeği, evin mutfağına sığınarak şarapnel parçalarından kurtuldu

KİLİS (AA) - Suriye'den atılan roket mermilerinin düştüğü Kilis'te, bir anne ve bebeğinin, evin mutfağına sığınarak şarapnel parçalarından kurtuldukları belirtildi.

Özkan Yeral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin ilk atılan roket mermisinden korkarak salondan bebeklerini de alarak mutfağa sığındığını, bu sayede eve isabet eden şarapnel parçalarına hedef olmaktan kurtulduğunu dile getirdi.

Yeral, düşen roket mermisinin ardından salon ve çocuk odasına şarapnel parçaları isabet ettiğini aktardı.

Olay sırasında kendisinin Gaziantep'te bulunduğunu anlatan Yeral, eşi ve çocuğunun yaşanan olaydan yara almadan kurtulmalarının tek tesellileri olduğunu söyledi.

Patlamadan sadece kendi evlerinin değil, tüm apartmanın etkilendiğini ifade eden Yeral, "Devletimizden bize yardımcı olmasını istiyorum" dedi. Yeral, olayın ardından apartman sakinlerinin evlerini terk ederek yakınlarının yanına gittiğini, bu nedenle güvenlik güçlerinin bölgedeki devriyelerini sıklaştırmalarını istedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.