Kilis'te bir DAEŞ mensubu yakalandı

Kilis'te bir DAEŞ mensubu yakalandı
ANKARA (AA) - Kilis'te, Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan terör örgütü DAEŞ mensubu yabancı uyruklu bir kişi yakalandı.Genelkurmay...

ANKARA (AA) - Kilis'te, Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan terör örgütü DAEŞ mensubu yabancı uyruklu bir kişi yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, "önemli yurt içi olaylara" ilişkin yer alan bilgiye göre, Siirt Kurtalan'da icra edilen arazi aramasında, iki tabanca, tabancalara ait iki şarjör ile üç fişek ele geçirildi.

Hakkari'de bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen mağaralarda, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme (iki tüp, 80 metre kablo ve 30 büyük boy pil) ile çeşitli cins ve miktarda yaşam, gıda ve giyim malzemesi bulundu.

Bölücü terör örgütüne üye olmak suçundan aranan Hakkari Şemdinli'de bir, Şırnak Beytüşşebap'da ise iki şahıs yakalandı, bu şahıslarla çok sayıda örgütsel döküman da ele geçirildi.

Kilis Gülbaba'da Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı geçmeye çalışan terör örgütü DAEŞ mensubu yabancı uyruklu bir şahıs, yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.