Kim getirdi bunları?

Kim getirdi bunları?
Forvet oyuncusu Riad Bajic’i sattıktan sonra yerine 3 tane golcü alan Atiker Konyaspor, bunlardan Bajic’in sol bacağı kadar fayda görmedi.

Bajic geçen sezonun 13. haftasına kadar 8 gol 2 asist yaparken, yerine alınan 3 golcünün toplamda attığı gol sayısı 2.

BAJİC TEK BAŞINA YETTİ

Geçen sezon Konyaspor formasıyla gol krallığını zorlayan Riad Bajic, bu sezon başında İtalyan kulübü Udinese’ye satılmıştı. Yeşil-beyazlı kulüp Bajic’ten gelen parayla 4 tane ileri uç oyuncusu alırken, bu oyunculardan Bajic’in sol bacağı kadar fayda görmedi. Boşnak oyuncu geçen sezonunu 13. haftasına kadar 8 gol 2 asist yaparken, yerine alınan Imoh Ezekiel, Malick Evouna, Manyama ve Patrick Friday Eze’nin toplamda attığı gol sayısı rakamla 2.

SATARAK DEĞİL, KORUYARAK BÜYÜNÜR

Göreve gelmesiyle birlikte Konyaspor’u toplamaya başlayan teknik direktör Mehmet Özdilek, Marsilya maçı öncesinde yaptığı açıklamalarında, “Kendisine şampiyonluk hedefi koymuş bir takım var. Kulübün menfaatleri önemli ama şampiyonluk hedefiniz varsa satarak değil koruyarak kendinizi büyütürsünüz” ifadelerini kullanmıştı.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.