Kimdir suçlu, kimde suç?

Kimdir suçlu, kimde suç?
U21 Süper Lig’de Konyaspor - Beşiktaş maçının ardından saha olayları çıkmış, birçok sporcu darp edilmişti. Olayın yankıları ise halen devam ederken, maçı izleyen Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Ahmet Özkaya’dan ilginç bir paylaşım geldi

Haber: Hasan Yıldırım

Atiker Konyaspor U21 takımı ile Beşiktaş U21 takımı arasında oynanan olaylı maçın yankıları halen devam ediyor. Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi ve Samet Aybaba ile Mehmet Özdilek ile menajerlik işleriyle uğraşan ve Antalya’da turizmcilik yapan Ahmet Özkaya, karşılaşmayı direkt yerinde takip ederken, maçın ardından suçu kabullendi. Konyaspor resmi sitesinin suçu Beşiktaş U21 antrenörü Yasin Sülün’e atılıp sonra da yöneticilerin konakladıkları otelde çiçek vermesi de kafaları karıştırmıştı.

ÖZKAYA SUÇU KABULLENDİ

Maçı takip edenler arasında yer alan Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Ahmet Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, “Maç çok güzel başladı. Beşiktaş takımının teknik direktörü Yasin Sülün önce orta hakemle, sonra önündeki yan hakemle daha sonra 4. hakemle uğraşmaktan takımıyla ilgilenmedi. Haliyle oyundan atıldı. Beşiktaş 3-2 mağlup oldu. Maçtan sonra 85. dakikada oyuna giren 18 numaralı Beşiktaşlı futbolcu yumruklarla Konyalı futbolcuları çok güzel dövdü. Bu sırada Konya’da bulunan Beşiktaş yöneticileri kebap yerken hiç bir yönetici maçta yoktu” ifadelerini kullandı.

net-(1).jpg

RESMİ SİTE DE SÜLÜN’Ü SUÇLADI

Konyaspor resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada ise; “Olayların bu noktaya gelmesinde birinci derecede sorumluluğu bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Yasin Sülün hakkında alınacak kararı ve Beşiktaş Kulübünün göstereceği hassasiyeti yakından takip edeceğimizi de özellikle belirtmek isteriz” ifadeleri kullanıldı.

ÇİÇEK KAFALARI KARIŞTIRDI

Hem Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi hem de Konyaspor resmi internet sitesi Beşiktaş U21 Teknik Sorumlusu Yasin Sülün’ü suçlu bulurken, yeşil-beyazlı kulübün As Başkanlarından Mehmet Günbaş ilginç bir hamle gerçekleştirdi. Günbaş, takımın konakladığı otele giderek Yasin Sülün’e çiçek verdi. Bu durum ise kafaları karıştırdı.

net-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum