Kına Gecesinde Doğalgaz Zehirlenmesi Şüphesi

Kına Gecesinde Doğalgaz Zehirlenmesi Şüphesi
Derince'de bir çiftin kına gecesinde rahatsızlanan aralarında gelin ve kayınvalidesinin de olduğu 18 kişi hastanelerde tedavi altına alındı- Düğün salonunda doğalgaz kokusu hissedilmesi nedeniyle olayın gaz zehirlenmesinden kaynaklandığı ihtimali üzerinde

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Derince ilçesinde, kına gecesinde doğalgaz sızıntısından etkilendiğinden şüphelenilen aralarında gelin ve kayınvalidesinin de bulunduğu 18 kişi tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yenikent Mahallesi'nde Özlem ve Tayfun Akkuş çiftinin kına gecesine katılan 6 kişide baş dönmesi, mide bulantısı ve kusma şikayetleri görülmesi üzerine düğün salonu boşaltıldı. Rahatsızlanan vatandaşlardan bazıları baygınlık geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere götürülen 6 kişinin, doğalgaz zehirlenmesi şüphesiyle tedavilerine başlandı.

Daha sonra aralarında gelin Özlem Akkuş ve kayınvalidesinin de olduğu 12 kişi aynı şikayetlerle kentteki bazı hastanelere müracaat etti.

Tedavileri süren 18 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

- "Kına gecesi bir anda dağıldı"

Damadın babası Cafer Akkuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, salona girilmesinden yaklaşık bir saat sonra gaz kokusu hissedildiğini ve misafirlerden bazılarının rahatsızlık geçirdiğini söyledi.

Kendisinin de nefes almakta zorlandığını anlatan Akkuş, "Kına gecesi bir anda dağıldı. Kimin hangi hastaneye gittiğini bilmiyoruz. Eşim ve gelinim de tedavi altında." dedi.

Damat Tayfun Akkuş da olayın neden kaynaklandığını bilmediklerini belirterek, çok üzgün olduğunu ifade etti.

Öte yandan, doğalgaz dağıtım firması İZGAZ ekipleri söz konusu düğün salonunda incelemelerde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.