Kiraladığı araçları çalan şahıs tutuklandı

Kiraladığı araçları çalan şahıs tutuklandı
Giresun'da, Ankara ve Konya'da kiraladığı araçları çaldığı belirlenen bir kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Giresun kent merkezinde...

 Giresun'da, Ankara ve Konya'da kiraladığı araçları çaldığı belirlenen bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Giresun kent merkezinde faaliyet gösteren bir telefon bayisinin görevlileri, GSM hattı almak için başvuran M.A'nın sosyal paylaşım sitelerinde kiraladığı araçları çaldığı iddia edilen kişiye benzediğini fark ederek durumu polise bildirdi.

Giresun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine takibe aldıkları M.A'yı Şebinkarahisar ilçesinde araç kiralamak isterken gözaltına aldı.

Şebinkarahisar İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan incelemede M.A'nın ehliyetinin sahte olduğu ve A.D. ismine düzenlenmiş bir sahte kimlik daha bulunduğu belirlendi. Sorgulamada şahsın isminin ise S.Y. olduğu ve oto hırsızlığından arandığı tespit edildi.

S.Y'nin, sahte kimliklerle Konya ve Ankara'da kiraladığı araçların takip sistemlerini çıkarttığı ve daha sonra sahte belgelerle oto şebekelerine sattığı belirlendi. Şebinkarahisar Adliyesine sevk edilen S.Y, tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.