Kırbaç kasırgası, tedirgin ediyor

Kırbaç kasırgası, tedirgin ediyor
İzmir başta olmak üzere Ege kıyılarını etkisi altına alacak Kırbaç Kasırgası, Konyaspor’u pazar günü İzmir’de oynanacak Göztepe maçı öncesinde tedirgin ediyor. Tropikal fırtına, Yunanistan’ın bazı şehirlerinde etkili olmaya başladı

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında İzmir temsilcisi Göztepe’ye konuk olacak. Yeşil-beyazlılar bu maç için iyi bir çalışma sürecinden geçse de, bölgede beklenen Kırbaç Kasırgası nedeniyle tedirginlik yaşıyor. Yunanistan’da etkili olmaya başlayan ve Zorbas adı verilen kasırganın pazar günü Muğla, Aydın, İzmir, Çanakkale ve Balıkesir’i etkisi altına alması bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARDI

Türkiye’ye adım adım gelen tropikal bir fırtına, Yunanistan’ın batısındaki etkisini sürdürüyor. İyon Denizi üzerinde oluşan Tropical Medicane olarak adlandırılan kasırga yönünü değiştirmezse, pazar günü Ege kıyılarına ulaşacak. Tropikal fırtınanın en yıkıcı etkisini, Muğla, Aydın, İzmir, Çanakkale ve Balıkesir kıyıları hattında oluşturması bekleniyor.

MAÇ İPTAL OLABİLİR

Adım adım yaklaşmakta olan tropikal fırtına, şüphesiz spor faaliyetlerini de etkileyecek. Türkiye’nin en zirvesi olan Spor Toto Süper Lig’de oynanması planlanan Göztepe - Atiker Konyaspor maçı, fırtınaya denk gelmesi durumunda tatil edilebilecek.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.