Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, Türkiye'ye Geliyor

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, Türkiye'ye Geliyor
Ceenbekov'un 9-11 Nisan'da gerçekleştireceği resmi ziyarette, iki ülke ilişkileriyle iş birliği imkanları ele alınacak

ANKARA (AA) - Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, 9-11 Nisan'da Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, ziyaretin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ceenbekov'un, Türkiye-Kırgızistan ilişkileri ile ikili iş birliği imkanlarını ele almaları için önemli bir fırsat oluşturacağı belirtildi.

Görüşmelerde, bölgesel ve küresel gelişmelere dair görüş alışverişinde bulunulması, başta Türk Konseyi olmak üzere bölgesel işbirliği imkanlarının da değerlendirilmesinin planlandığı kaydedildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.