Kırşehir'de 332 kilogram uyuşturucu madde imha edildi

Kırşehir'de 332 kilogram uyuşturucu madde imha edildi
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de polis ekiplerince yapılan operasyonlarda ele geçirilen 332 kilo 68 gram uyuşturucu madde ile 24 kök hint keneviri imha edildi.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de polis ekiplerince yapılan operasyonlarda ele geçirilen 332 kilo 68 gram uyuşturucu madde ile 24 kök hint keneviri imha edildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin suç ve suçlularla mücadele çalışmaları kapsamında ele geçirilen ve adli emanet depolarında bekletilen uyuşturucu madde ve hint kenvirlerinin imha edilmesi için çalışma başlatıldı.

Valilikçe oluşturulan heyetin kararı ile 332 kilo 68 gram esrar ve uyuşturucu, 24 kök hint keneviri özel bir fabrikaya getirildi. Uyuşturucu maddeler, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kürşat Koçak ve Cumhuriyet Savcısı Abdulkadir Polat'ın gözetiminde yakılarak imha edildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.