Kırşehir'de Pazar Yerine Vatandaşlar İçin Dezenfektan Makinesi Konuldu

Kırşehir'de Pazar Yerine Vatandaşlar İçin Dezenfektan Makinesi Konuldu
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, belediyenin pazar yerine alışveriş yapan vatandaşların kullanması için dezenfektan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, belediyenin pazar yerine alışveriş yapan vatandaşların kullanması için dezenfektan makinesi konulduğunu bildirdi.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, cadde ve sokaklarda yapılan hijyen çalışmalarının yanı sıra, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunmak amacıyla halkın yoğunluk gösterdiği pazar yerine el dezenfektan kutuları yerleştirdiklerini belirtti.

Ortak kullanım alanlarından olan pazar yerinin giriş ve çıkış noktalarına konulan el dezenfektanı ile halkın kişisel hijyenini sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi virüs birçok yolun yanında özellikle temas yoluyla geçiyor. Pazar yerinde de el teması oldukça fazla. Bu nedenle halkımızın ellerini titiz bir şekilde dezenfekte etmesini istiyoruz. Halkın yoğun kullandığı ortak kullanım alanlarından olan pazar yerinde vatandaşımız tedirgin olmasın, girerken ve çıkarken el hijyenlerini rahatlıkla yapmalarını sağlıyoruz. Pazar yerinin belirli noktalarına kurulan dezenfektanlar, vatandaşlarımız için önemli bir kolaylık da sağlayacaktır. Virüs tehdidi sona erinceye kadar belediye olarak tedbirlerimizi arttırarak sürdüreceğiz. "


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.