Kırşehir'de tenis il birinciliği müsabakaları sona erdi

Kırşehir'de tenis il birinciliği müsabakaları sona erdi
Kırşehir'de, okul sporları faaliyet programları kapsamında Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Tenis İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, okul sporları faaliyet programları kapsamında yıldızlar kızlar ve erkekler tenis il birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aşıkpaşa Spor Salonu'nda yapılan Okullar Arası Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Tenis İl Birinciliği müsabakaları, final karşılaşmalarının ardından tamamlandı.

Yıldız kızlarda Vali Mithat Saylam Ortaokulu birinci, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Özel Kırşehir Koleji Ortaokulu üçüncü oldu.

Yıldız erkeklerde ise, Özel Kırşehir Koleji Ortaokulu birinci, Cacabey Ortaokulu ikinci, Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü ve Yeşilyurt Mustafa Bozkurt Ortaokulu dördüncü oldu.

Karşılaşmaların ardından dereceye giren okullara madalya ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.