Kırşehir'de yağış ve rüzgar uyarısı

Kırşehir'de yağış ve rüzgar uyarısı
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen yoğun yağışlar için vatandaşı uyardı. Meteoroloji...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen yoğun yağışlar için vatandaşı uyardı.

Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinden itibaren kent merkezi ve bağlı ilçelerde yer yer karla karışık ve kuvvetli yağmur şeklindeki yağışların hayatı olumsuz etkileyebileceği belirtildi.

Hava sıcaklıklarının 10 ile 15 derece düşeceği vurgulanan açıklamada, güney yönlerinden gelen saatte 50 kilometre hızdaki rüzgarın hafta sonuna kadar aralıklarla devam edeceği kaydedildi. Açıklamada, yağışın olmadığı saatlerde meydana gelecek kuvvetli rüzgar nedeniyle çatı uçması ve ağaç devrilmelerinin yaşanabileceğine işaret edilerek, vatandaşların dikkatli olması istendi.

Açıklamada, beklenen yağışlar, kuvvetli rüzgar ve sıcaklıkların düşmesi sebebiyle buzlanma, don, tipi ve karbonmonoksit zehirlenmelerinin oluşabileceği uyarısında bulunuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.