Kitap Dünyası Yeni Yerinde

Kitap Dünyası Yeni Yerinde
Kitap Dünyası yeni yeri olan Bey Konağı’nda hizmet vermeye devam edecek

Kitap Dünyası yeni yeri olan Bey Konağı’nda kitapseverlerle buluşmaya devam edecek. Yeni yerinde hizmete devam edecek olan Kitap Dünyası hakkında bilgi veren Firma Sahibi Mustafa Çalışkan, “1985’ten beri Konya’da işlerimize devam ediyoruz. Marka olarak da 2000’den sonra Kitap Dünyası olarak Konyalı hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Perakende kitap hizmetinin yanında yayın hizmetlerimiz de var.  

Beş farklı isimle yayın yapmaktayız. Uluslararası yayınevi olma statüsünü de kazandık. Konya merkezli bir kuruluşuz. İstanbul’da da bir şubemiz var. Kitap çeşidi konusunda yelpazemiz oldukça geniş. Zaten biz zengin çeşit ve sürekli indirim parolası ile hareket ediyoruz. Akademik çalışmalar, tarih, edebiyat, ilahiyat kitaplarını Hikmet Evi ismiyle yayınlıyoruz. Yakın tarih özellikle de Abdurrahman Dilipak’ın bütün eserlerini basacağız. Kayıt Yayınları ismiyle de 2. Abdülhamit’in batı klasiklerinden çevirdiği eserlere başladık. 2 tanesini neşrettik. Devamı da gelecek. Mevlana Hazretleri ile ilgili de Rumi yayınları ismiyle yayın yapıyoruz. 200’e yakın Rumi yayımlarında Mevlana ile ilgili kitap neşrettik. Kardelen yayınlarından da kültür kitaplarını yayınlıyoruz. İmam Hatip ve ilahiyatın kaynak kitapları da elimizde mevcut” dedi. Şu anda Bey Konağı’ndayız. Burası 200 yıllık bir bina. Bakımsız bir durumdan güzel bir hale getirdik. Üst katıda kitap cafe tarzında yapmayı düşünüyoruz. Bütün kitapları müşterilerimiz anında bulabiliyor. Özellikle de indirimli kitaplarımız çok fazla. Konyalı okuyucularımızı bekliyoruz” dedi.

423e2e57-0d9e-440d-a74d-ad66a06426e3.jpg

5f98ee2f-0341-4857-afe1-070b34d3f50b.jpg

mustafa-caliskan-firma-sahibi.jpg

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.