Kızılay'dan Anlamlı Hareket

Kızılay'dan Anlamlı Hareket
Türk Kızılay Meram Şubesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Meram bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine 4 bin Ramazan pidesi dağıttı.

Türk Kızılay Meram Şubesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Meram bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine  4 bin Ramazan pidesi dağıttı.

Türk Kızılay Meram Şubesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarını sıklaştırdı. Bu süreçte Meram’da, Uzunharmanlar ve Arif Bilge mahalleleri ile Gödene Toki bölgesine 4 bin pide dağıtımı yapıldı. Yaklaşık 40 gönüllünün katıldığı dağıtıma, Meram Belediyesi lojistik anlamda destek verirken Meram Gençlik Meclis üyeleri de dağıtıma eşlik etti.

Türk Kızılay Meram Şube Başkanı Salih Zeki İnce, ‘Dertler paylaştıkça bitecek. Yeter ki inan buna!’ temalı Ramazan yardım kampanyalarıyla ayni ve nakdi yardımları doğrudan ihtiyaç sahiplerine aktardıklarını ifade etti. “Ramazan ayının başladığı günden itibaren her gün 750 kişilik sıcak yemeği ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık.” diyen İnce, 1 Mayısı kapsayan 3 günlük sokağa çıkma yasağında da hazırladıkları gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine teslim edeceklerini sözlerine ekledi.

kizilay-4.jpeg

kizilay-11.jpeg

kizilay-7.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.