Kızılay’dan Finalevim’e teşekkür

Kızılay’dan Finalevim’e teşekkür
Türk Kızılay Meram şubesinin düzenliği Kan verme etkinliğine destek veren Finalevim’e, teşekkür beratı verildi.

Türk Kızılay Meram şubesinin düzenliği Kan verme etkinliğine destek veren Finalevim’e, teşekkür beratı verildi. Finalevim’in kan verme etkinliğine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Türk Kızılay Meram Şube Başkanı Mustafa Aydın, “Şube olarak düzenlediğimiz kan verme etkinliğimizi destekleyerek lisanslı Konyaspor forması bağışlayan Finalevim’e bu desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kızılay Meram şube olarak Finalevim’e anlamlı desteğinden dolayı bir teşekkür Beratı takdim ettik. Bu etkinliğimize destek veren Finalevim’e ve kan bağışında bulunanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEK

Kan verme gibi anlamlı sosyal etkinliklere Finalevim olarak destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Finalevim Genel Müdürü Mehmet Ali Özşakrak, “Kan verme etkinliğine destek olmaktan mutlu olduk. Yaşadığımız salgın sürecinde kan hayati bir öneme sahiptir. Bu anlamda Finalevim olarak her zaman anlamlı ve sosyal etkinliklerde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.