Kızılay’dan Konyaspor’a teşekkür

Kızılay’dan Konyaspor’a teşekkür
Kızılay Genel Başkanı Murat Kınık, kampanyaya destek veren Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk'a gösterilen duyarlılık ve ilgi için teşekkür belgesi gönderdi.

Atiker Konyaspor Kulübü Süper Ligin ilk yarısının 8. haftasında Konya'da oynanan Beşiktaş maçı öncesinde Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenlemişti. Atiker Konyaspor aynı karşılaşmada Başkan Hilmi Kulluk yönetiminin almış olduğu karar gereği karşılaşmaya formanın sol kolunda Kızılay logosuyla çıkmıştı. Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık'ın, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrının ardından Konyaspor Nalçacılılar Taraftar Derneği destek vermek amacıyla geçtiğimiz günlerde kan bağışında bulundu. Kızılay Kan Bağışı Merkezine giden çok sayıda yeşil-beyazlı taraftar kan vermişti. Kızılay Genel Başkanı Murat Kınık, kampanyaya destek veren Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk'a gösterilen duyarlılık ve ilgi için teşekkür belgesi gönderdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.