Kızıltepe'de Öldürülen 2 Kişi Yabancı Uyruklu Çıktı

Kızıltepe'de Öldürülen 2 Kişi Yabancı Uyruklu Çıktı
Kobani eylemlerinin en şiddetli yaşandığı Mardin Kızıltepe'de öldürülen 2 kişiden birinin Suriye uyruklu, diğerinin ise Suudi Arabistan uyruklu olduğu ortaya çıktı

Sokak olaylarının sürdüğü Mardin'in Kızıltepe ilçesinde dün akşam ölü olarak bulunan 2 kişinin kimlikleri belirlendi. Söz konusu şahıslardan birinin Suudi Arabistan uyruklu Fehad İbrahim Elduveric (45), diğerinin ise Suriye'deki iç savaştan kaçarak Kızıltepe'de ikamet etmeye başlayan Suriye uyruklu Abdullah Muhammed Latif (43) olduğu öğrenildi.

 

KIZILTEPE'DE MANAVLIK YAPIYORDU

 

Suriye uyruklu Abdullah Muhammed Latif'in uzun zamandan beri Kızıltepe'de manavlık yaptığı öğrenilirken Suudi Arabistanlı Fehad İbrahim Elduveric'in Mardin'e Suriyeli eşinin anne ve babasını ziyarette geldiği bildirildi. Suudi Arabistan'da mühendislik yapan Fehad İbrahim Elduveric, kayını olan ve Kızıltepe'de inşaatlara amelelik yapan Muhammed İbrahim'in misafiri olduğu öğrenildi.

 

IŞİD'Lİ OLDUKLARI ŞÜPHESİYLE ÖLDÜRDÜLER

 

Söz konusu şahısların Kızıltepe'deki olaylar sırasında Kızıltepe'den geçtiği, şahısların sakallı olduğu ve Kürtçe bilmediği için IŞİD'li oldukları şüphesiyle göstericiler tarafından öldürüldükleri tahmin ediliyor.

 

Dün akşam saatlerinde İpek Mahallesi Dedeman Kavşağı'nda şahıslara arabadan indirilerek silahla vurulmuş arabaları ise yakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.