Kızını yıllarca çatı katına hapsetti

Kızını yıllarca çatı katına hapsetti
Almanya'nın Rosenheim kentinde bir annenin, ruhsal bozukluğu olan kızını yıllarca evinin çatı katına kapattığı ortaya çıktı- Mönchengladbach'ta ise bir baba 19 günlük bebeğini öldürdü

BERLİN (AA) - Almanya'nın güneyindeki Rosenheim kentinde bir annenin, ruhsal bozukluğu olan kızını yıllarca evinin çatı katında kapalı tuttuğu anlaşıldı.

Rosenheim polisi sözcüsü, bir icra memurunun 54 yaşındaki annenin evine gittiğini, kapı zilini çaldığı sırada kadının merdivenlerden aşağı yuvarlanarak ağır yaralandığını ve ambulansla hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Eve giren icra görevlilerinin, çöplük haline gelmiş odalarla karşılaştığını ifade eden sözcü, çatı katında kadının 26 yaşındaki kızının olduğunu ve kızın ruhsal bozukluğu sebebiyle bir psikiyatri kliniğine sevk edildiğini söyledi.

Sözcü, kızın yıllarca çatı katında kapalı tutulduğunun tahmin edildiğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

- 19 günlük bebeğini öldürdü

Öte yandan, Mönchengladbach kentinde Alman bir baba, 19 günlük bebeğini işkenceyle öldürdü.

Mönchengladbach Savcılığı, suçunu itiraf eden 26 yaşındaki babanın, annenin sevgisinden kıskandığı için bebeğe önce cinsel istismarda bulunduğunu, daha sonra da bebeği masanın kenarına vurarak öldürdüğünü açıkladı.

Savcılık, olay gecesi uyuduğunu söyleyen annenin ifadesinden de şüphe duyulduğunu, bu nedenle annenin de ihmalkarlık sonucunda ölüme sebebiyet vermek suçundan yargılanacağını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.