KOBİ’ler için büyük fırsat

KOBİ’ler için büyük fırsat
ASKON Konya Şubesi’nde KOSGEB’in KOBİ’lere özel vereceği kurumsallaşma ve markalaşma destekleri konuşuldu.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi’nde bu hafta, “KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi ve Markalaşmaya Geçiş” noktasında açıklanan KOSGEB destekleri konuşuldu. ASKON Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Recep Palamut, katılımcılara sunum yaptı. Yüzde yüz yerli yazılım CPM’nin tanıtımını yapan Palamut, iş sektöründe kullanılan muhasebe işleri, iş takibi ve birçok önemli noktalarda her şeyin rahatça yapıldığı program olduğunu söyledi.

KOSGEB’DEN ÖNEMLİ DESTEK

Peker Yönetim-Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mazhar Peker de, kurumsallaşma yolundaki adımlar verilen KOSGEB desteklerini katılımcılarla paylaştı. CPM’nin KOSGEB projesi ile alınabileceğini belirten Mazhar Peker, “Kurumsallaşmak ve markalaşmak kategorilerinde KOSGEB çağrıya çıktı. Bu ay sonuna kadar başvurular sürüyor. KOBİ’lerde değişim, sürdürülebilirlik, rekabeti artırmak ve büyümeyi amaçlayan bu çağrıda, KOBİ’lerin menfaati baz alınıyor. Yani KOSGEB firmaların büyümesi için çağrı yapıyor. 6 ila 24 aylık bu projede KOSGEB’in üst sınır desteği 150 bin TL’ye kadar çıkabiliyor” dedi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.