KOBİ'ler teknoloji ile buluştu

KOBİ'ler teknoloji ile buluştu
KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’ kapsamında KOBİ’lerle buluşan Türk Telekom’un üçüncü durağı Bursa oldu. Zirve’de KOBİ’lere dijital dünyada daha güçlü bir marka olmanın yolları anlatıldı.

KOBİ’lerin her alanda çözüm ortağı olan Türk Telekom, KOBİ’leri teknolojiyle buluşturmak ve markalaşma sürecinde onlara yol göstermek için Bursa’daydı. Açılış konuşmasınıTürk Telekom Batı II Bölge Müdürü Ahmet Yanbay’ın yaptığı Zirve’dekonusunda uzman isimler,Bursalı KOBİ’lere dijital dünyada iş yapmanın avantajlarını ve markalaşmanın yollarını anlattı. Zirve’de Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Ocakoğlu ve Dijital Pazarlama Uzmanı Cüneyt Devrim katılımcılarla deneyimlerini paylaştı.

“Marka, Markalaşma Nedir, Neden Önemlidir” ve “KOBİ’lerin İyi Bir Marka Olma Yolunda Yapması Gerekenler” başlıklı konuşmalarıngerçekleştirildiği Zirve’de başarılı KOBİ’lerin hikâyeleri de örneklerle anlatıldı. Dünya standartlarında, katma değeri yüksek, kaliteli iletişim hizmetleri sunma anlayışıylaçalışmalarını sürdürdüklerini belirtenTürk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra ŞİMŞEK, “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Türkiye ekonomisine yatırım ve istihdam anlamında önemli katkılar sağlıyor. Türk Telekom olarak bu işletmelerle bir araya gelmek bizim için çok önemli. Uzman kadrolarımız kendileriyle bire bir görüşüp teknoloji danışmanlığı yapıyor. Gelişmiş fiber optik altyapımız üzerinden sunduğumuz uçtan uca teknoloji çözümlerimiz ile onların yanında yer alıyoruz. İletişim teknolojileri ile KOBİ’lerin ticari etkinliklerini büyük ölçüde artırma olanakları var. Teknolojik altyapımız, gelişmiş ses ve geniş bant çözümlerimiz ile KOBİ’lere hız ve verim kazandırmayı, böylece global anlamda da rekabet güçlerini artırmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Türk Telekom Bursa BölgeMüdürü Ahmet Yanbay ise; “Ekonomikanlamda Türkiye'nin gelişmiş kentlerinden biri olan Bursa’da KOBİ’lerle biraraya gelmekten dolayı mutluyuz. Dijital dünyada daha güçlü bir marka olmanın yollarının paylaşıldığı ve başarılı KOBİ hikâyelerinin örneklerle anlatıldığı bu zirvenin, KOBİ’ler başta olmak üzere tüm işletmelere değer katacağına ve onlara ilham vereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Marketing Türkiye iş birliği ile gerçekleştirilen KOBİ Dolu Anadolu Zirve’si, Bursa’nın ardından Antalya, Samsun, Adana ve Eskişehir olmak üzere 4 ili daha ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.