Kocaeli'de kalp şeklinde 5 bin pasta dağıtıldı

Kocaeli'de kalp şeklinde 5 bin pasta dağıtıldı
Kentte faaliyet gösteren bir gıda firması, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde farkındalık oluşturmak için kentte vatandaşlara 5 bin adet kalp şeklinde pasta dağıttı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de bir gıda firması, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde farkındalık oluşturmak için vatandaşlara kalp şeklinde 5 bin pastanın dağıtımı yaptı.

İzmit ilçesi Sabri Yalım Parkı'nda kurulan stantta dağıtılan kalp şeklindeki 10 çeşit pasta, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Özel paketlerde hazırlanan 5 bin pasta 20 dakikada tükendi.

Daha sonra "14 Şubat Sevgililer Gününüz kutlu olsun" yazılı fotoğraf köşesinde genç çiftler ve vatandaşlar, günün anısına "özçekim" yaptı.

Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren gıda firmasının yönetim kurulu başkanı Çetin Vuraloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, firma olarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nü farklı bir atmosfere çekmek istediklerini ve bu nedenle kentte 5 bin pastayı ücretsiz dağıttıklarını söyledi.

Vuraloğlu, sıra dışı organizasyona halkın göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugünün gençlerinden aldığımız mesajları, dünün gençleri olan huzurevindeki yaşlılarımıza götürdük. Dünün gençlerinden de bugünün gençlerine gönderdikleri mesajları ilettik. Daha sonra Sevgililer Günü nedeniyle burada kalp şeklinde yaptığımız pastaları dağıttık. Huzurevi sakinlerine de pasta ikram ettik" şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.