Kocaeli'de silahlı kavga: 2 ölü

Kocaeli'de silahlı kavga: 2 ölü
Gebze ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti- Cinayet anı bir vatandaşın çektiği amatör kamera tarafından görüntülendi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İmdat Karakaya ile Tamer Alkan, aralarında husumet olduğu iddia edilen Gebze ilçesi İnönü Mahallesi İbrahim Ağa ve Şehit Erdem Demir Caddesi'nin kesiştiği noktada kuaför dükkanı işleten Mustafa İ'nin iş yerine gelerek, tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yaşanan arbedede iş yerinin camları kırıldı. Kavganın dışarıda devam etmesi üzerine iddiaya göre Mustafa İ. pompalı tüfekle Karakaya ve Alkan'a ateş etti.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince, Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan Karakaya ve Alkan, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Mustafa İ, silahıyla birlikte polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bu arada, bir vatandaşın çektiği amatör kameraya yansıyan görüntülerde, Mustafa İ'nin, pombalı tüfekle cadde üzerinde İmdat Karaya ve Tamer Alkan'a ateş etme ve daha sonra olay yerine geri gelerek ikinci kez ateş etme anı yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.