Kocaeli'deki silahlı kavga

Kocaeli'deki silahlı kavga
Gebze ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği kavgada gözaltına alınan 2 kişi adliyeye çıkartıldı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği kavgada gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, çıkan kavgada İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'ı pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen Mustafa İ. ve kavga sırasında olay yerinde olduğunun tespit edilmesinin ardından gözaltına alınan Ersin D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

İmdat Karakaya ile Tamer Alkan, aralarında husumet olduğu iddia edilen Gebze ilçesi İnönü Mahallesi İbrahim Ağa ve Şehit Erdem Demir Caddesi'nin kesiştiği noktada kuaför dükkanı işleten Mustafa İ'nin iş yerine gelerek, tartışmaya başlamıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre Mustafa İ. pompalı tüfekle Karakaya ve Alkan'a ateş etmişti. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince, Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan Karakaya ve Alkan, müdahaleye rağmen yaşamını yitirmiş, Mustafa İ, silahıyla polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.