Kocaman buluşma

Kocaman buluşma
Konyaspor, ligin son haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Yeşil-beyazlılar rakibi karşısında kazanarak devre arasına puan ya da puanlarla girmek istiyor

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 17. haftasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ligde kötü günler geçiren yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında puan ya da puanlar alarak ligin ilk devresini tamamlamak istiyor. Bu akşam Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.

DÜDÜK AYDINUS’TA

Süper Lig’in 17. haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcıları Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu olarak belirlendi. Maçın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler oldu.

KONYASPOR’DA 8 OYUNCU EKSİK

Konyaspor, bu akşam oynanacak Fenerbahçe maçında sakatlığı bulunan 8 futbolcusundan faydalanamayacak. Yeşil-beyazlı takımda Abdou Razack Traore, Ali Çamdalı, Malick Evouna, Ferhat Öztorun, Moryke Fofana, Volkan Fındıklı, Eren Albayrak ve Amir Hadziahmedovic sakatlığı bulunan isimler.

FENER’DE SAVUNMA YOK

Rakip Fenerbahçe’de de birçok oyuncu bu maçta forma giyemeyecek. Savunmanın bel kemiği olan Roman Neustaedter, Martin Skrtel ve Şener Özbayraklı kart cezaları nedeniyle, Hollandalı golcü Vincent Janssen de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

DEVRE ARASINA PUANLA GİRMEK İSTİYOR

Sezona istediği gibi başlayamayan Konyaspor, bu akşam oynanacak Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar alarak devre arası transfer dönemine girmek istiyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.