Kocaman etki

Kocaman etki
Atiker Konyaspor tarihinde önemli bir yere sahip olan Aykut Kocaman'ın, son yıllarda elde edilen başarılarda imzası bulunuyor.

HABER: Seda Erciş

Atiker Konyaspor tarihinde önemli bir yere sahip olan Aykut Kocaman'ın, son yıllarda elde edilen başarılarda imzası bulunuyor. Ligde 16. sezonunu geçiren yeşil-beyazlı ekip, bu sürede 630 galibiyet alırken, Kocaman’la birlikte bu galibiyetlerin %28’ini oluşturdu

Spor Toto Süper Lig’de 16. sezonunu geçiren Atiker Konyaspor ligde kalıcı bir görüntü sergilerken, son yıllarda elde ettiği önemli başarılarla adından sıkça söz ettirdi. Süper Lig’de üst üste 4. sezonunu yaşayan yeşil-beyazlılar, bu süreçte 3 farklı teknik adam ile çalıştı. Uğur Tütüneker ve Mesut Bakkal dönemlerini sonlandırdıktan sonra Aykut Kocaman ile anlaşan Atiker Konyaspor, bu dönemde büyük bir çıkış yakaladı.

TAKIMIN BAŞINDA 149 MAÇ

Yeşil-beyazlı ekip adına 2014-2015 sezonunda ikinci Aykut Kocaman dönemi resmen başlarken, tüm umutlar Kocaman üzerine oluştu. Daha önce Konyaspor’u 2005-2006 sezonunda çalıştıran Aykut Kocaman, ikinci gelişiyle birlikte takıma yeniden bir çıkış sağladı. Atiker Konyaspor’un başarılı hocası Aykut Kocaman, gelinen bu süreç ve alınan tarihi başarılarda da büyük pay sahibi olurken, iki farkı dönemde yeşil-beyazlı ekibin başında toplam 149 maça çıktı.

%28’LİK BÖLÜMÜ KOCAMAN’IN

Konyaspor lig tarihinde şuana kadar 630 galibiyet elde ederken, Aykut Kocamanla takımın başında 178 puan toplamayı başardı. Kocaman, özellikle ikinci sezonunda elde edilen galibiyetlerle istatistiklere direkt etki etti. Bu istatistiğe göre tecrübeli çalıştırıcı Aykut Kocaman, Konyaspor tarihindeki 630 galibiyetin %28’ine takımın başında bulunarak katkı sağladı.
 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.